Aanbod 
Ik ga voor kwaliteit en een groot resultaat.
Ik ben er helemaal voor jou. 

‘Als moeders helen, heelt de hele familie’

Zit je vast in je rouw? Kom je jezelf enorm tegen? Is de pijn zo intens, dat je misschien wel soms denkt ‘voor mij hoeft het niet meer…’
Beïnvloedt jouw rouw om je zoon of dochter niet alleen jezelf? Maar ook je gezin, je familie, je werk?
Ben je je levensgeluk kwijt? En kun je dit aan haast niemand kwijt?
Isoleer je je steeds meer van de mensen en het leven om je heen? 
Dan zou het wel eens goed kunnen dat mijn hulp passend is voor jou. Omdat ik als professional en ervaringsdeskundige weet, wat je tegenkomt in je rouw om je kind.  En hoe je er ook bovenuit kan stijgen. Met hulp van je eigen kracht!

Bel of mail me gerust. Daar ben ik voor. Om jou te helpen om een goeie keuze te maken. Bellen of mailen is je eerste stap.

Keuze uit 4 opties

1) Privé school, 6 maanden– zeer intensieve begeleiding.
2) 4daagse zinvol rouwen retraite – met intensieve begeleiding. Of wil je liever zonder begeleiding, kies dan voor het DHZ programma van 3 dagen. 
3) 4-daagse schrijfretraite voor jou als je de transformerende werking van schrijven over je rouw wil ervaren – met lichte begeleiding.
4) Zinvol Rouwen Opstelling de luxe – voor moeders en vaders – Met opsteller Kitty en haar team representanten.

1) Privé school voor moeders
Als je voelt dat je van binnen gestorven bent
hebben wij een plek om herboren te worden.

Je diepe rouw als poort naar je ware Zelf.

Je krijgt ZES MAANDEN  zeer intensieve begeleiding. Vaak intern in Catharina hof  en een persoonlijke coach (Kitty) die samen met jou de weg bewandeld om jezelf te bevrijden van de enorme pijnlijke gedachten en emoties.
Ik ga je leren hoe je het contact met je ware Zelf kan intensiveren en je Nieuwe leven vanuit je Zelf kan vormgeven. Stap voor stap natuurlijk. Omdat dit een exclusief programma is, kan ik maar werken met maximaal 2 studenten per half jaar.

2) Zinvol rouwen retraite
Voor als je echt tijd en ruimte wil maken voor je transformerend rouwwerk

Wil je tijd maken voor jouw rouwwerk omdat je merkt dat dat thuis niet echt gaat? Omdat je altijd eerder anderen aandacht geeft dan aan jezelf? Dat je teveel prikkels krijgt door alles en iedereen om je heen? Of zie je bij je thuis allerlei dingen die niet meer kloppen, of op je werk? Dan is een paar dagen jezelf afzonderen een super goed idee!

Leef je op de overlevingsmodus en weet je dit van jezelf? 
Ben je bang voor je eigen emoties? Bang dat je erin blijft hangen als je ze toe gaat laten? Dan is deze 4-daagse zinvol rouwen retraite echt iets voor jou! Emoties zijn je deur naar jeZelf. En daar kan ik je heel goed bij helpen. 

3) Schrijf retraite
Voor vrouwen die sterk voelen dat schrijven hun gaat helpen.
En dat in het echie met mij willen gaan doen. 
4 dagen speel je de hoofdrol in jouw levensverhaal

Je levende ervaring op papier zetten. Wil jij de hoofdrol spelen in jouw verhaal?
Jouw verhaal, hoe jij de gebeurtenissen rondom jouw rouw ervaart of/en ervaren hebt. Dat mag in deze dagen naar buiten komen met hulp van een pen. Schrijven helpt je om je trilling te verhogen. Oftewel om de energie van je ware Zelf te gaan voelen. Schrijven helpt je te begrijpen wie je bent en wat jou tot in het diepst van je ziel geraakt heeft. Wat leeft er in jou diepe binnenste? Ik help jou daarbij.

Het gaat niet om mooi schrijven, het is schrijven omdat iets in jou wil spreken. En jij voelt dat.

4) Zinvol rouwen opstelling – Luxe versie

Een familieopstelling is de taal van je gevoel. Een zinvol rouwen opstelling is het vervolg op een familieopstelling.
Jij bent de enige(!) die zo’n 3 uur lang alle vrije aandacht en support krijgt in een groep. Een zinvol rouwen opstelling is een grote, innerlijke operatie waarbij een goed invoelend team tot jouw beschikking is. Ik zorg voor het team, jij hoeft alleen maar aanwezig te zijn en met een open mind erbij te zijn. Bij de zinvol rouwen opstelling ga je het grotere plaatje van zijn/haar dood en jouw rouwen zien en voelen. Het is een mooi ritueel waar dierbaren (met en zonder fysiek jasje) een stem  krijgen.

Ontvang inspirerende, liefdevolle blogs en tips die je helpen bij het zinvol rouwen.

Je bent succesvol ingeschreven.