Catharinahof,  een plek in de natuur
om terug 
in je hart  te komen

Catharinahof, ligt in de kleine kern Maria Hoop in de gemeente Echt- Susteren (Midden Limburg).
De gemeente is bekend als het smalste stukje van Nederland.  De Catharinahof 
is een voormalige bakkerij/woonhuis/winkel waar Hans en ik in 2010 een innerlijke groeicentrum van hebben gemaakt. We noemden het toen naar onze bedrijfsnaam: 1frissewind. Hier hebben we honderden mensen geholpen om hun eigen diepe wijsheid vrij te maken op het gebied van hun lichaam, geest en ziel.

Vanaf 2018 hebben we het roer omgegooid. Door het overlijden van onze zoon Robin, is er een roep van binnen gekomen om een plek te creëren voor de rouwende mens. Toen is Catharinahof ontstaan: een plek om terug in je hart te komen. Met retraite huisjes en gezellige gemeenschappelijke ontspan en werk ruimten. 

Catharinahof ligt aan de rand van de Annendaalse bos en rustige landerijen. Het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan. In het Catharinahof zijn drie plekken om te verblijven. Ik noem het voor het gemak maar Catharinahof 1, Catharinahof 2, Catharinahof 3.

In Catharinahof 1: hier zijn de groepsactiviteiten met een gezellige tuinkamer met keuken, een trainingsruimte, coachplek, de grote tuin met het labyrint, en rustige omgeving met bossen en landerijen. 

Als je voor het huis staat dan kun je zien dat wij in  het rechter gedeelte wonen.  Hans en Kitty. 
Je bent nooit alleen als je gebruik maakt van de programma’s van zinvol rouwen. 

 

Catharina hof 2.
Aan ons huis vastgekoppeld ligt een gezellig mini huis. Voor als je het fijner vind om dichter bij ons te zijn. Het huis is volledig ingericht : zit/slaapruimte met televisie, tafel en relaxstoel. De luxe badkamer met bubbelbad is om heerlijk effe je lijf te laten ontspannen. Je kunt eenvoudige maaltijden maken in de kitchenette (elektrische kookplaat, koelkast, oven en natuurlijk koffie/thee apparaten). Als je uitgebreid eten wil kokkerellen, mag je gebruik maken van de keuken in de tuinkamer. Bij dit mini-huis is een eigen ingang. En wil je in het zonnetje relaxen? Dan is er plaats genoeg in de grote tuin. Hier zijn verschillende zitplekken. 

Catharina hof 3.
Dit huis ligt apart in de tuin.
Het is een knus compleet huis: 
keuken, badkamer, zitkamer met slaapgedeelte en met een pelletkachel (natuurlijk ook verwarming) en een veranda.Je kunt ook gebruik maken van de tuinkamer. Er is een eigen ingang.

 

Ontvang inspirerende, liefdevolle blogs en tips die je helpen bij het zinvol rouwen.

Je bent succesvol ingeschreven.