Catharinahof in Limburg 

Bevrijd je van zware negatieve emoties
en kom in contact met
je lichte positieve emoties!

De Catharinahof in Midden Limburg

In 2018 is de Catharinahof gerealiseerd. Op onze mooie landelijke locatie in Limburg hebben we plek gecreeerd voor hen die hun rouw als ingang (willen) zien om te groeien in bewustzijn en in waardevol en liefdevol VOELEN. Die weg loopt van pijn naar het Licht in jeZelf. Oftewel via de mens uitkomen in de Liefde die je werkelijk bent. Hierin vind je een diepere wijsheid die je ziel voeden en je rijkelijk bevruchten. Jouw spirituele leraar gaat je wakker kussen.

En als je belangrijke inzichten in je leven heb gekregen, juist door een crisis van wat voor aard dan ook, dan kun je hier leren om je boek te gaan schrijven. Om jouw kennis, jouw waarde de wereld in te laten gaan. Om een grote groep mensen te inspireren. Het echt doen (in plaats van er alleen over dromen).
Leer in de schrijfhut te schrijven met de spirituele leraar in jezelf.

 Je kunt ook gebruik maken van een uitgebreide bibliotheek met inspirerende boeken en dvd’s. Er is een omringende, grote tuin met zitplekjes en een labyrinth dat je kunt lopen. En een wiegstoel, deze helpt om je lichaamscellen tot rust te brengen. De natuur om de Catharinahof nodigt uit om helemaal in jezelf te zakken. 

Wij zijn Hans en Kitty en we heten je van harte welkom!

 

Ps Deze site heb ik, Kitty Vromen, geschreven. Hans van der Sligte is mijn man en hij is de beheerder van de Catharinahof. 

Hoe ziet de Catharinahof eruit?

Catharinahof ligt in Maria Hoop (gemeente Echt-Susteren) direct aan de rand van het Annendaalse bos en rustige landerijen. Het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

Catharinahof met een natuurhuisje

Hans en ik wonen in een gedeelte van het grote huis. Het is hier zo groot, dat ik hem soms moet zoeken. De kippetjes scharrelen lekker rond en geven je verse eitjes. De honden hoor je af en toe enthousiast blaffen. Ze zijn gasten gewend. En je kunt hier wandelingen maken via de ‘ommetjes’. Routes door landerijen en bossen. Of je start bij knooppunt 01 jouw fietsroute? Daar wonen wij naast. En je kunt ook nog een (elektrische) fiets huren bij de fietswinkel in Maria Hoop.
Of voel je dat je in jouw tijd voor jezelf liever naar de sauna wilt? In de buurt van Maria Hoop zijn er twee sauna’s. Op 10 minuten afstand vind je een knusse sauna en op 20 minuten afstand een luxe sauna.


Ik werk met deze twee doelgroepen. Hoor jij daar bij? 

 

 

ZInvol rouwen; transformeer negatieve emoties naar de hoogst haalbare positieve emoties!

Je rouwt om een mens, of een dier, of een niet vervuld leven. Alles wat met dood (je van binnen dood of angstig, liefdeloos voelen) te maken heeft kan weer tot leven komen

 Zinvol rouwen.

Schrijf jouw boek en transformeer levens
Ben jij een transformational writer? Of wil je dat dolgraag zijn, en je grote lessen in een boek ‘verpakken’? Maar lukt het je niet om er echt tijd voor vrij te maken? Is de onzekerheid te groot? Lukt het je niet om jouw unieke toon te vinden vanwaaruit je met bezieling schrijft? Voel je een enorme behoefte om een echt transformerend boek te schrijven? Jouw eigen boek!

 Tijd en aandacht voor jouw boek.

Scroll naar beneden voor meer informatie over het natuurhuisje.


Aan ons huis ligt een gezellige ‘dicht bij het nest’ studio. Voor als je het fijner vindt om dichter bij ons te zijn. Je hoort ons misschien wel af en toe; we zijn ten slotte je buren, maar de ruimte is geheel voor jou. De studio is volledig ingericht : zit/slaapruimte met televisie, tafel om te schrijven en relaxstoel. De luxe badkamer met bubbelbad is om heerlijk even je lijf te laten ontspannen. Je kunt eenvoudige maaltijden maken in de kitchenette (inductie kookplaat, koelkast, oven en natuurlijk koffie/thee apparaten). Of misschien wil je wel jezelf verwennen door naar een gezellig eethuisje te gaan. Vraag ons naar tips. De studio heeft een eigen ingang. Wil je in het zonnetje relaxen? Dan is er plaats genoeg in de grote tuin. Hier zijn verschillende zit- en schrijfplekken.

Het ‘magisch’ natuurhuisje ligt in onze grote tuin
Lekker knus,  compleet ingericht, met keuken, badkamer en een zitkamer met grote tafel en stoelen. Een apart af te sluiten slaapgedeelte en een pelletkachel waar houtpellets voor de gezelligheid zorgen. (Natuurlijk is er ook gewoon een verwarming). De overdekte veranda laat je nog meer genieten van het buitenleven. Ook hier heb je een eigen ingang.

 

Ontvang inspirerende, liefdevolle blogs en tips die je helpen bij het zinvol rouwen.

Je bent succesvol ingeschreven.