Het boek:
Zinvol rouwen
Ontdek hoe intens puur rouwen kan zijn


is overal te koop!


In alle winkels! 
Zowel bij jouw plaatselijke boekwinkel
als in de online boekwinkels als bol.com.
Ook als ebook te koop.

 

Over Zinvol Rouwen

Kitty, moeder van vier volwassen kinderen, vertelt over dat waar vaak niet over gesproken wordt wanneer iemand sterft. Je leest in een intiem autobiografisch verhaal hoe ze het sterven en de dood van haar zoon Robin ervaart en hoe door zijn dood het leven in haar en om haar heen radicaal verandert. Ze bevraagt alles wat op haar pad komt: een relatieciris, de grote ongemakkelijkheid met de buitenwereld, de confrontantie met de gedachte ‘nooit meer’ en haar wens om een nieuw contact te leggen met haar overleden zoon.

Haar verhaal is een levensechte getuigenis van een eigentijdse manier van rouwen waarin een groot zelfonderzoek en zelfliefde centraal staat. Het biedt een totaal nieuw, hoopgevend perspectief op rouw.

 

O nee, niet weer…
Voel je een weerstand om het boek te lezen? Dat begrijp ik helemaal!

Ik ga in dit geluidsbestand met mijn man Hans in gesprek omdat ik een weerstand voelde om het proefexemplaar van mijn dochters boek te lezen. Het gaat over de tijd waarin onze zoon Robin in het hospice lag.  Ik wilde niet.
Ik wilde de confrontatie niet voelen. Als je het geluidsbestand luistert, help ik je om een andere kijk te krijgen op dit verzet. En om je over de drempel te helpen om Zinvol rouwen te lezen. Omdat… luister maar. (het is wel een totaal onbewerkte opname. Puur Kitty en Hans, ’s avonds laat in gesprek met de kachel aan.)

We hebben ook facebook.com/hetboekzinvolrouwen.

Als je deze pagina liked, dan nemen we je mee op de reis van het boek.

Je krijgt steeds opnieuw antwoorden op vragen als:

– Wat vinden anderen ervan?
– Wanneer is het boek officieel te koop?
– Waar promoten Anne en ik het boek? Tijdschriften, kranten, radio, televisie?

Volg ons op facebook.

Ontvang inspirerende, liefdevolle blogs en tips die je helpen bij het zinvol rouwen.

Je bent succesvol ingeschreven.