Het boek: Zinvol rouwen

Vanaf de eerste week van april te koop

 

Over Zinvol Rouwen

Kitty, moeder van vier volwassen kinderen, vertelt over dat waar vaak niet over gesproken wordt wanneer iemand sterft. Je leest in een intiem autobiografisch verhaal hoe ze het sterven en de dood van haar zoon Robin ervaart en hoe door zijn dood het leven in haar en om haar heen radicaal verandert. Ze bevraagt alles wat op haar pad komt: een relatieciris, de grote ongemakkelijkheid met de buitenwereld, de confrontantie met de gedachte ‘nooit meer’ en haar wens om een nieuw contact te leggen met haar overleden zoon.

Haar verhaal is een levensechte getuigenis van een eigentijdse manier van rouwen waarin een groot zelfonderzoek en zelfliefde centraal staat. Het biedt een totaal nieuw, hoopgevend perspectief op rouw.

 

Bestel het boek vandaag in de voorverkoop!
Wat zijn de voordelen?

 

  • Het boek bedraagt in de voorverkoop slechts €22,50 in plaats van €25,00.
  • Je betaalt natuurlijk geen verzendkosten.
  • Je krijgt Zinvol rouwen, zodra het officieel landelijk verkrijgbaar is, vanzelf naar je toegestuurd. Dus je hoeft er dus niet meer aan te denken. Op een voorjaarsdag in 2019 ligt het in je brievenbus. (Naar verwachting de eerste week van april 2019.) Wat een mooi cadeau voor jouw toekomstige zelf zal dit zijn.

    Je krijgt een persoonlijke boodschap van ons bij het boek als je het via Boekenschap besteld. Via bol.com is het helaas niet mogelijk om die welkoms brief erbij te voegen.

We hebben ook facebook.com/hetboekzinvolrouwen.

Als je deze pagina liked, dan nemen we je mee op de reis van het boek.

Je krijgt steeds opnieuw antwoorden op vragen als:

– Wat vinden anderen ervan?
– Wanneer is het boek officieel te koop?
– Waar promoten Anne en ik het boek? Tijdschriften, kranten, radio, televisie?

Volg ons op facebook.

Ontvang inspirerende, liefdevolle blogs en tips die je helpen bij het zinvol rouwen.

Je bent succesvol ingeschreven.