Mijn leven, onze werkplek en JIJ!

Mijn naam is Kitty Vromen. Ik ben in 1982 getrouwd met Hans van der Sligte en we zijn ouders van van 4 volwassen kinderen, 3 zonen en 1 dochter. Onze oudste zoon Joris heeft met zijn vrouw Laura twee kinderen, onze kleinkinderen Saar en Abel. Ik vind het heel fijn om te zien dat Joris en Laura zo goed voor hun kindjes zorgen. Het familieleven wat Hans en ik altijd belangrijk vonden gaat door via hun gezin. Mijn jongste zoon Frank en Hans en ik delen een hobby: de liefde voor kleinvee en huisdieren. En de liefde voor plantjes. 
Met de jongste dochter Anne kan ik al jaren gesprekken voeren die onze zielen voedt. Wij zijn uit hetzelfde hout gesneden wat betreft waarden en interesses. Hierdoor is ze een perfecte co-writer geweest voor mijn boek. Ik werk graag met haar samen.

Onze tweede zoon Robin van der Sligte is ons spiritzoon (begin 2016 op 31 jarige leeftijd overgegaan). Deze relatie is een hele bijzondere. Dat staat allemaal in het boek Zinvol Rouwen. En ook deze relatie blijft gewoon doorgaan. Ik ben elke dag wel op een of andere manier met hem samen. 

Mijn hobby’s zijn het landleven en onze honden en kippen. Zelfhulp boeken lezen (ook films enzo), authentiek schrijven, wandelen en fietsen (met de ebike, heerlijk!). En in vrije tijd met de camper een nomade bestaan leven. Dat is iets wat Hans en ik heerlijk vinden. 
Hans en ik wonen vanaf 2010 in het buitengebied van Echt-Susteren in de kleine kern Maria Hoop. Hier hebben we een groot pand, een voormalige bakkerij/woonhuis opgeknapt. Hierdoor kregen we in de materie een eigen plek voor ons (voormalige) Centrum 1frissewind. 

Mijn waarden:
goed voor jezelf zorgen, je ziel volgen in haar verlangen en
authenticiteit.  Dat hoort bij mij.
Misschien ook bij jou?


Wat ik in je lessen waardeer is je vermogen om je te verbinden met de groep. Je doet dit door je eigen kwetsbaarheid te laten zien en met ons te delen. Maar ook door een stapje terug te doen en ons /mij de ruimte te geven om zelf als opsteller te werken in de groep. In deze groep waren we allemaal leerling en meester van elkaar. Ik wil je bedanken voor deze voor mij bijzondere krachtige manier van lesgeven. Door jou heb ik mogen leren en ervaren dat door;
Gewoon bij mezelf te blijven- trouw luisteren naar mijn intuïtie en gevoel- en te vertrouwen op dat wat het veld op dat moment laat zien- met respect naar de representanten, de vraagsteller en de aan hun verbonden systemen – ik een opstelling kan leiden. Dank je wel daarvoor.

Wil Janssen (nam deel aan een tweejarige opleiding voor familieopstellingen). 

Wil Janssen

Ik werk als transformatietherapeut en familieopsteller en opleider. De thema’s die klanten inbrengen, (voornamelijk vrouwen) gaan veel over relatieproblemen, moeder, vader, broers, zussen, partner, kinderen, collega’s. Er is vaak een diep verlangen naar innerlijk rust en autonomie. En aandacht voor zingeving (waarom ben ik hier en wie ben ik werkelijk).

Van 1999 tot 2017 heb ik in het centrum 1frissewind waardevolle workshops gegeven: familieopstellingen en trauma driedaagse, 1-daagse the Work of Byron Katie en stemwerk. En opleidingen familieopstellingen jaargroepen begeleid. Daarnaast heb ik vaker gasttrainers een plek gegeven om interessante workshops en lezingen te houden. 

Dit centrum 1frissewind is er nu niet meer. Maar ik neem wel mijn hele expertise mee naar het nieuwe:
De plek voor Zinvol Rouwen. 

Vanaf 2017 heb ik het roer omgegooid en zinvol rouwen geïnitieerd: door het oude centrum los te laten (en hierdoor ook een groot deel van mijn klanten) en het nieuwe een goeie voedingsbodem te geven: een boek schrijven over mijn eigen ervaringen, hierin kan ik mijn waarden toepassen. En mijn man en collega Hans is begonnen met een plek te creëren; 
het  Catharinahof
Waar ik met gasten tijdens hun retraites kan werken. Ik werk niet zoals de meeste coaches en therapeuten door 1 keer in de twee weken met een klant te werken. Ik wil meer resultaat voor mensen die rouwen. Vandaar mijn nieuwe keuzes in de vorm. Hans en ik ontvangen graag gasten die er graag echt voor willen gaan. Die zien dat ze het zelf niet alleen kunnen of zien dat de huidige hulp hen niet het resultaat geeft wat ze willen.

Misschien hoor jij wel tot de doelgroep van zinvol rouwen: Vrouwen die vanuit het nieuwe perspectief willen leren rouwen.

NB ik ben geen psycholoog of aangesloten bij een of andere beroepsvereniging. Dit houdt in dat je bij mij niets vergoed krijgt van je ziektekostenverzekering.

Wil je meer ervaringen van klanten in één keer lezen? Lees dan deze blog.

En nu over jou en mij.

Wat gaan we samen doen?

Lieve Jij, je vertelt jouw verhaal, datgene waar je moeite mee hebt. Veel moeite. Ik voel wat de essentie is en waar de grootste pijn ligt. De wortel van je pijnlijke verhaal.

Dan help ik je in het uiten van de emotionele pijn.
Ik help je om de muur die je erom heen hebt gebouwd af te breken. Steen voor steen.

Dat is in mijn ervaring de enige weg naar jeZelf. Oftewel de weg naar je innerlijke wijsheid en liefde.  En dit gaat niet een keer. Nee, zoveel als nodig is om weer vrij en gelukkig te zijn.

Ik help je om authentieke verhalen over je leven te maken die inspireren en je goed laten voelen. En dat maakt jouw leven weer mooi. En waardevol. Ook na de dood van je dierbare. 

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je. Met mijn intuïtieve begeleiding en mijn humor, waardoor zwaarte minder zwaar aanvoelt. 

Met daadkracht loods ik je naar je diepere gevoel.

IK GELOOF IN JOU. Ik geloof dat jij de kracht hebt om boven jezelf uit te stijgen. Het enige wat je nodig hebt is iemand die in jou gelooft. Maar meer nog, ik geloof dat als je met mij aan het werk gaat er een heel spiritueel team klaarstaat om jou de resultaten te geven die je je wenst. Vanuit deze co-creatie werk ik met je samen.

Dit kan niet iedereen, maar ik wel. Hier heb ik veel ervaring mee. Bij mezelf en bij meer dan 1500 mensen die jou voorgingen. En door mijn eigen ervaringen na het overlijden van mijn zoon ben ik nog scherper en helderder geworden. Daar pluk jij de vruchten van.

Rouwen om een overleden dierbare kan een diepe, ontroerende en liefdevolle innerlijke reis zijn. Waarin je, door het grote thema rouwen, die pareltjes uit jezelf gaat halen die de moeite waard zijn om voor te leven.

JIJ EN JE OVERLEDEN DIERBARE

Je intuïtie, je diepe gevoel gaat je de weg wijzen.

Je nieuwe leven wacht op jou. De dood van je dierbare heeft een grotere reden dan dat je je nu kunt voorstellen. 

Jouw overleden dierbare krijg je niet terug (in de fysieke vorm). Maar wel een nieuw leven In verbinding met de echte JIJ. En daar ligt je routeplanner over hoe je je leven verder kan vormgeven klaar. 

En als je wil, kan ik je leren hoe je een brug bouwt tussen deze aardse wereld en de spirituele wereld.

Heb ik je aandacht nog, of denk je, dit is niets voor mij?
Die Kitty, die gaat me echt te ver.
Ook goed, want er zijn heel veel collega’s in het land van rouw die dolgraag met jou willen werken.
Maar als jij nu, op dit moment VOELT, dat dit is wat je zoekt. Lees dan nog maar even door.

Misschien ben je op zoek naar iemand die:

* je hoop geeft
* je met daadkracht uit de negatieve spiraal van de horrorverhalen trekt
* Je uitnodigt om verantwoording te nemen voor alles in je leven door alles, ja alles! te bevragen of het wel waar is
* Je helpt met het vormgeven van jouw nieuwe leven na de dood
* je helpt om weer gelukkig te zijn en zin in het leven te krijgen
* je helpt om een nieuwe relatie te krijgen met de overlede(n).
* je echt kan helpen om in vrede te komen met hoe het verleden gegaan is.

En dit gaat heus niet ineens, hoor, dit is intens innerlijk werk.
Maar als je samen met me werkt, geef je het een grotere kans van slagen.

Hoe kijk ik naar mezelf?
Ik zie mezelf als een spirituele therapeut. Met een grote liefde voor de menselijke ervaringenIk reis tussen de verschillende dimensies. Ik reis ook graag naar de lage trillingen van de aarde. Samen met jou. Deze lage trillingen vinden de meeste mensen eng, maar ik niet.  Want ik weet, hoe dieper je valt, hoe hoger je landt; In je ware Zelf, de Liefde die je wezenlijk bent.  

Voel je dat ik jou kan helpen met je rouw?
Zo’n eerste stap is altijd een drempel, maar het KAN het begin zijn van de grootste transformatie ooit! Kijk maar eens bij aanbod wat je bij mijn kunt doen. Of misschien wil je meteen even contact? Doe wat klopt voor jou.

Je kunt ook naar soundcloud gaan. Om mij beter te leren kennen. Daar heb ik verschillende geluidsbestanden staan (van de afgelopen jaren). Kies intuïtief een geluidsbestand uit om naar te luisteren. Dat zal altijd de juiste voor je zijn in waar jij NU staat. 
NB je kunt alleen luisteren als je lid bent van ‘soundcloud’. Dit gaat heel makkelijk. Volg de spelregels van Soundcloud. 

Ontvang inspirerende, liefdevolle blogs en tips die je helpen bij het zinvol rouwen.

Je bent succesvol ingeschreven.