Wat is mijn achtergrond en voel jij je aangetrokken om met mij te gaan werken?

Mijn naam is Kitty Vromen. Ik ben in 1982 getrouwd met Hans van der Sligte en we zijn ouders van van 4 volwassen kinderen, 3 zonen en 1 dochter. Onze oudste zoon Joris heeft met zijn vrouw Laura twee kinderen, onze kleinkinderen Saar en Abel. Ik vind het heel fijn om te zien dat Joris en Laura zo goed voor hun kindjes zorgen. Het familieleven wat Hans en ik altijd belangrijk vonden gaat door via hun gezin. Mijn jongste zoon Frank en Hans en ik delen een hobby: de liefde voor kleinvee en huisdieren. En de liefde voor plantjes.
Met de jongste dochter Anne kan ik al jaren gesprekken voeren die onze zielen voedt. Wij zijn uit hetzelfde hout gesneden wat betreft waarden en interesses. Hierdoor is ze een perfecte co-writer geweest voor mijn boek. Ik werk graag met haar samen.

Onze tweede zoon Robin van der Sligte is ons spiritzoon (begin 2016 op 31 jarige leeftijd overgegaan). Deze relatie is een hele bijzondere. Dat staat allemaal in het boek Zinvol Rouwen. En ook deze relatie blijft gewoon doorgaan. Ik ben elke dag wel op een of andere manier met hem samen.

Mijn hobby’s zijn het landleven en onze honden en kippen. Zelfhulp boeken lezen (ook films enzo), authentiek schrijven, wandelen en fietsen (met de ebike, heerlijk!). En in vrije tijd met de camper een nomade bestaan leven. Dat is iets wat Hans en ik heerlijk vinden.
Hans en ik wonen vanaf 2010 in het buitengebied van Echt-Susteren in de kleine kern Maria Hoop. Hier hebben we een groot pand, een voormalige bakkerij/woonhuis opgeknapt. Hierdoor kregen we in de materie een eigen plek voor ons (voormalige) Centrum 1frissewind.

Mijn waarden:
goed voor jezelf zorgen, je ziel volgen in haar verlangen en
authenticiteit.  Dat hoort bij mij.
Misschien ook bij jou?MIJN WERKMETHODES

Familieopstellingen
Emotional freedom techniek (EFT)
Radicaal vergeven
The work of Byron Katie
Stemwerk
The law of attraction van Esther Hicks
Open het ‘radiostation’ met je hoger Zelf

De biologische natuurwetten
Labyrinth in de tuin
Natuurlijk mediteren in de natuur
Metamorfose massage

Gebed
Spirituele spellen
Inzichtkaarten

Allerlei schrijf oefeningen 
At last but not at least: mijn  intuïtie

Ik werk ruim 25 jaar als transformatietherapeut en familieopsteller en opleider. De thema’s die klanten inbrengen, (voornamelijk vrouwen) gaan veel over relatieproblemen, moeder, vader, broers, zussen, partner, kinderen, collega’s. Er is vaak een diep verlangen naar innerlijk rust en autonomie. En aandacht voor zingeving (waarom ben ik hier en wie ben ik werkelijk).

Van 1999 tot 2017 heb ik in het centrum 1frissewind waardevolle workshops gegeven: familieopstellingen (ZIEL) en trauma driedaagse, 1-daagse the Work of Byron Katie en Stemwerk. En opleidingen familieopstellingen jaargroepen begeleid. Daarnaast heb ik vaker gasttrainers een plek gegeven om interessante workshops en lezingen te houden. Met name de biologische natuurwetten kregen een grote plek in ons centrum. Sinds 2018 ben ik me intensief ook aan het verdiepen in de law of attraction van Abraham Hicks. Dit verrijkt mijn kennis over de universele wetten nog steeds. 

Dit centrum 1frissewind is er nu niet meer. Het blijft wel onze bedrijfsnaam. Ik neem mijn hele expertise mee naar het nieuwe: de plek voor Zinvol rouwen EN een plek om jouw boek te schrijven. 

Vanaf 2017 heb ik het roer omgegooid en zinvol rouwen geïnitieerd: door het oude centrum los te laten en het nieuwe een goeie voedingsbodem te geven: een boek schrijven over mijn eigen ervaringen, hierin kan ik mijn waarden toepassen. En mijn man en collega Hans is begonnen met een plek te creëren;
het  Catharinahof
Waar ik met vrouwen tijdens hun retraites kan werken. Ik werk niet zoals de meeste coaches en therapeuten door 1 keer in de twee weken met een klant te werken. Ik wil meer resultaat voor mensen . Vandaar mijn nieuwe keuzes in de vorm: retraites. 
Dan kun je makkelijker en met meer resultaat dieper zakken in jezelf.  Meer ruimte voor stilte, zijn, rust en innerlijk werk. 
Bezinning, natuur, lezen, inspiratie, en als je wilt begeleiding door mij.

Of voel je dat je ruimte en tijd vrij wil maken om effectief bezig te zijn met je boek? Kijk dan eens op deze pagina. 

NB ik ben geen psycholoog of aangesloten bij een of andere beroepsvereniging. Dit houdt in dat je bij mij niets vergoed krijgt van je ziektekostenverzekering.

Wil je ervaringen van klanten in één keer lezen? Lees dan deze blog.

En nu over jou en mij.

Wat gaan we samen doen bij het zinvol rouwen?
Voor maak de spirituele schrijver in je wakker klik hier>

Lieve Jij, je vertelt jouw verhaal, datgene waar je moeite mee hebt. Veel moeite. Ik voel wat de essentie is en waar de grootste pijn ligt. De wortel van je pijnlijke verhaal. We gaan samen de diepte in. Ik ben je gids.
Alle pijnlijke emoties, alle negatieve gedachten mogen er zijn. Je mag helemaal mens zijn. Want dat brengt je naar een andere dimensie. Eerst de lagere emotionele trillingen van de derde dimensie, dan kom je vanzelf uit bij de hogere emotione trillingen en land je in de vijfde dimensie. Daar kun je makkelijker contact krijgen met je hogere Zelf.  

Ik help je in het uiten van de emotionele pijn.
Ik help je om de muur die je erom heen hebt gebouwd af te brekenSteen voor steen.

Er komt veel (zelf)vergeving aan te pas.
Radicaal vergeven!
Ik leer je op verschillende manieren om jezelf te vergeven.
Of God, of je man, je kind, je buurvrouw. Wie dan ook.
Want vergeven is een hele groot gereedschap om liefde weer toe te laten.

Dat is in mijn ervaring de enige weg naar jeZelf. Oftewel de weg naar je innerlijke wijsheid en liefde. En dit gaat niet een keer. Nee, zoveel als nodig is om weer vrij en gelukkig te zijn.
En je mag hier een heel leven over doen. 

Ik help je om authentieke verhalen over je leven te maken die inspireren en je goed laten voelen. En dat maakt jouw leven weer mooi. En waardevol. Ook na de dood van je dierbare. 

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je. Met mijn intuïtieve begeleiding en mijn humor, waardoor zwaarte minder zwaar aanvoelt. 

Met daadkracht loods ik je naar je diepere gevoel. Dit geeft je de innerlijke rust waar je naar zoekt.

JE REIS VAN JE DOOD VOELEN
NAAR JE LEVEND VOELEN

Je intuïtie, je diepe gevoel gaat je de weg wijzen.

Je nieuwe leven wacht op jou. De dood van je dierbare heeft een grotere reden dan dat je je nu kunt voorstellen. 

Jouw overleden dierbare krijg je niet terug (in de fysieke vorm). Maar wel een nieuw leven In verbinding met de echte JIJ. En daar ligt je routeplanner over hoe je je leven verder kan vormgeven klaar. 

En als je wil, kan ik je leren hoe je een brug bouwt tussen deze aardse wereld en de spirituele wereld.

Heb ik je aandacht nog, of denk je, dit is niets voor mij?
Die Kitty, die gaat me echt te ver.
Ook goed, want er zijn heel veel collega’s in het land van rouw die dolgraag met jou willen werken.
Maar als jij nu, op dit moment VOELT, dat dit is wat je zoekt. Lees dan nog maar even door.

Misschien ben je op zoek naar iemand die:

* je hoop geeft
* je met daadkracht uit de negatieve spiraal van de horrorverhalen trekt en je gidst naar de hogere frequentie van je ware Zelf.
* Je uitnodigt om verantwoording te nemen voor alles in je leven door alles, ja alles! te bevragen of het wel waar is
* Je helpt met het vormgeven van jouw nieuwe leven na de dood
* je helpt om weer gelukkig te zijn en zin in het leven te krijgen
* je helpt om een nieuwe relatie te krijgen met je spirit mens. 
* je echt kan helpen om in vrede te komen met hoe het verleden gegaan is.

En dit gaat heus niet ineens, hoor, dit is intens innerlijk werk.
Maar als je samen met me werkt, geef je het een grotere kans van slagen.

Hoe kijk ik naar mezelf?
Ik zie mezelf als een spirituele therapeut. Iemand die vaker in een Wakker bewustzijn leeft. Die het verschil weet tussen de trillingen van de derde dimensie (dualiteit) en je Compleet en verbonden voelen van de vijfde dimensie.  Ik heb een grote liefde voor de menselijke ervaringenIk reis tussen de verschillende dimensies. Ik reis ook graag naar de lage trillingen van de aarde. Samen met jou. Deze lage trillingen vinden de meeste mensen eng, maar ik niet.  Want ik weet, hoe dieper je valt, hoe hoger je landt; In je ware Zelf, de Liefde die je wezenlijk bent.  

Voel je dat ik jou kan helpen met je rouw
Zo’n eerste stap is altijd een drempel, maar het KAN het begin zijn van de grootste transformatie ooit! Kijk maar eens bij aanbod wat je bij mijn kunt doen. Of misschien wil je meteen even contact? Doe wat klopt voor jou.

 

 

Ontvang inspirerende, liefdevolle blogs en tips die je helpen bij het zinvol rouwen.

Je bent succesvol ingeschreven.