Schrijf jouw boek, ja jouw unieke super waardevolle boek!

Zoek je een plek om echt ongestoord te kunnen schrijven?
Kom naar onze riante ‘schrijfhut’ in het Limburgse platteland. Je kunt hem alleen huren of ook begeleiding van mij erbij krijgen.

Ik kan je goed begeleiden met ‘je binnenkant’. 
Als je hiervoor kiest, dan kan ik samen met jou bespreken hoeveel tijd hiervoor nodig is en wat je investering dan is. Ligt aan je doel en tijd die je eraan wil besteden. 

De schrijfhut is voor jou als je diep van binnen voelt dat een verhaal dat in je leeft tot een boek verwerkt mag worden. Er is een noodzaak in jou ontstaan, een diep verlangen. Je hebt misschien iets ervaren waarvan je voelt dat het waardevol is om met anderen te delen. Maar nog belangrijker: je voelt dat je meer tijd wilt wijden aan dit onderwerp, om zelf ook, tijdens het schrijven, innerlijk te groeien.

BEN JIJ DIT?
Jij houdt van boeken en je hebt zo vaak in je leven ervaren hoe boeken je diep kunnen raken en voor eens en voor altijd een diepe indruk op je achter laten. Jij bent door boeken in je leven gegroeid tot de mens die je vandaag de dag bent.

Daarom weet je dat boeken, óók in deze digitale tijd, nog steeds van grote waarde zijn. Een papieren boek in je handen hebben, dat je rustig op de bank of in bed leest, met eventueel een potlood erbij om mooie zinnen te onderstrepen, blijft tijdloos.

Een boek verstilt de lezer en brengt zo de lezer terug naar zijn of haar essentie. Het geeft alle ruimte om één onderwerp volledig uit te diepen. Van alle creatieve expressievormen die er zijn, voel jij dat jouw verhaal een boek nodig heeft om recht te doen aan de waarde ervan.

Maar er is misschien één ding: je bent geen ‘schrijver-schrijver’. Je bent niet iemand die al verschillende romans geschreven heeft en zichzelf ook echt als schrijver per sé ziet. Maar toch voel je dat je deze plek in je leven mag innemen. Het is tijd. En nee, je wilt niet dat een ander jouw verhaal opschrijft, jij wilt het zelf doen. Omdat je vermoed dat de tijd die je hieraan zult besteden jou veel zal geven. Je wilt groeien in inzichten, dankzij het creatieve maakproces.

Misschien ben je er al aan begonnen en loop je vast.
Of voel je dat de drempel om daadwerkelijk te beginnen, te hoog is en dat je het schrijfproces steeds maar uitstelt.

 

WAARMEE KAN IK JE HELPEN?
Ik kan je helpen jezelf de absolute vrijheid te geven om aan de slag te gaan en dat waaraan je begonnen bent, af te maken. Ik geloof in jou en in jouw verhaal. Ik wil je helpen ook de spirituele dimensie erbij te betrekken zodat je de steun en voeding ook van deze wereld kunt ontvangen. Met mijn fijngevoeligheid stem ik mij af op het natuurlijke maakproces dat door je heen wilt stromen en leer ik jou hoe je hier zelfstandig naar kunt luisteren met speelse oefeningen.
Daarnaast, als je in de structuur vastloopt, bv hoofdstukken enzo. dan heb ik genoeg in huis om je hiermee verder te helpen.

MAAR HET ALLERBELANGRIJKSTE WAARMEE IK JOU KAN HELPEN IS
Ik begeleid je met de juiste toon te zetten. Om van daaruit te schrijven.
En ik kan je helpen om je onzekerheden weg te nemen.
En als je door de bomen het bos niet meer ziet? Ook dan kan ik je terugbrengen waar het werkelijk om gaat. En van hieruit ga je weer schrijven.

WAAR KAN IK JE ECHT NIET MEE BEGELEIDEN (en waar anderen weer heel goed in zijn): Grammatica en lopende zinnen. Hier heb ik bij mijn boek veel hulp bij ontvangen. 

Waar heb ik wel veel ervaring mee? En kan ik jou in meenemen?
Ik heb veel ervaring met schrijven vanuit mijn gevoel. Als je van daaruit wil schrijven dan kan ik je zeker heel goed helpen. Je hoofd (oftewel linker hersenhelft) mag er later wel bij komen. Als je maar aan het schrijven gaat! Als je maar in die stroom komt vanwaaruit het allemaal super makkelijk gaat. Ik noem dat ‘aangesloten’ zijn.

In de schrijfhut verblijf je een paar dagen. Het is een inspirerend, gelegen in de natuurhuisje dat staat in onze grote tuin. Het huisje heeft een pelletkachel, een badkamer en keuken en een heerlijk bed.. Met uiteraard een grote tafel om aan te werken. (Met voldoende kaarsjes voor de sfeer!) Je kunt ook schrijven onder het afdak of op een lekker plekje in de grote tuin. Het bos ligt naast ons en je kunt in de weilanden van de omgeving heerlijk fietsen en/of wandelen.

Je kunt ook alleen de schrijfhut afhuren. En in je pauze drinken we samen een kopje koffie of thee. Voor de gezelligheid.

Of wil je af en toe door mij begeleid worden? Dat zou ik super leuk vinden omdat ik er zo van hou dat mensen hun unieke verhaal delen. Kijk hier voor de prijzen. 

Ontvang inspirerende, liefdevolle blogs en tips die je helpen bij het zinvol rouwen.

Je bent succesvol ingeschreven.