Wie werken er bij Zinvol Rouwen?

Kitty Vromen (1960) 

Bezielster van zinvol rouwen; een plek om terug in je hart te komen met hulp van een privéschool en retraites waar je met en zonder begeleiding kan deelnemen. En.. vanaf begin 2019 is hier ook bij gekomen dat ik graag vrouwen begeleid bij het schrijven van hun boek. Met de binnenkant daarvan. 

Jouw verhaal. Daar gaat het om! Om daar de kern van naar buiten te brengen. Om daar een heling in te bewerkstelligen. Ik ben alleen een katalysator: ik vergroot de snelheid van het helingsproces en breng jou naar de ruimte in je hart en diepere waarheid. 

Als transformatietherapeut en familieopsteller en later als ervaringsdeskundige kan ik je heel goed begeleiden in jouw rouwontwikkeling.  Zinvol rouwen is ontstaan door mijn eigen ervaringen door het overlijden van onze zoon Robin. Ik voel me geroepen om het nieuwe perspectief over rouwen en de dood in de rouwende mens bewust te maken. Oftewel om van iets naars iets moois te maken. 

 

Kitty Vromen

Hans van der Sligte (1959)

Hans is mijn man en beheerder en facilitator van het Catharinahof.  Zonder hem zou ik niet mijn werk kunnen doen, zoals het nu mogelijk is. Door zijn mankracht, zijn grote drive om iets goeds te doen met de dood van zijn zoon maakt hij het mogelijk dat vrouwen in een veilige omgeving op een nieuwe manier kunnen leren rouwen.

Als vaders zinvol willen rouwen, dan kunnen ze terecht bij Hans. Dat doet hij op het Catharinahof en in Schotland. Hij heeft een eigen site:  zinvolrouwenvoormannen.nl 

Blog: 

Hoe krijg je je man zo ver dat hij aan bewustwording gaat doen?

Hans van der Sligte

Ontvang inspirerende, liefdevolle blogs en tips die je helpen bij het zinvol rouwen.

Je bent succesvol ingeschreven.