Podcast: Echt dichtbij

In Echt dichtbij hoor je moeder Kitty (1960) en dochter Anne (1990) op een persoonlijke wijze kletsen over een hedendaags perspectief op rouwen en de dood. Na de dood van Kitty’s en Hans zoon en Anne’s broer Robin (2016) verandert hun innerlijk leven radicaal en krijgt het leven een wending die ze van te voren niet verwacht hadden.

In tegenstelling tot wat je vaak hoort over rouwen en de dood, geeft de dood van Robin naast verdriet en pijn ook veel meer zingeving en diepgang. Diepgang van het in leven zijn. 

In Echt dichtbij bespreken Kitty en Anne verschillende overtuigingen over rouwen en de dood die gedragen worden door een groot collectief en onderzoeken ze of deze gedachten overeenkomen met hun eigen waarheid of niet.

Soms vind er ook een gesprek plaats tussen Kitty en Hans (vader van Robin) en een gesprekje van Kitty alleen over alles wat ze ontdekt en heel graag doorgeeft aan hen die klaar zijn om ook een pionier te zijn in het nieuwe perspectief over rouwen en de dood.

In de Echt dichtbij podcast hoor je hoe we de diepere waarheden over de dood proberen te integreren in onze levens:
hoe verbind je het menselijke voelen met het spirituele bewustzijn.


Ik nodig jou uit om mee te denken en mee te voelen
tijdens het beluisteren van deze podcast.
Zo hoop ik jouw bewustzijn over rouwen en de dood te verruimen.

Om echt dichtbij te komen;
dichterbij jouw eigen waarheid,
maar om ook steeds meer te ervaren
dat jouw overleden dierbaren echt dichtbij zijn.

 

LUISTER en ABONNEER op Echt dichtbij via de onderstaande knoppen. Ben je enthousiast? Waardeer onze podcast op iTunes door met het aantal sterrren aan te geven wat je ervan vindt en laat een recensie achter. Want daarmee maak je ons bereik om anderen te inspireren nog groter!

Heb je geen iTunes? Echt dichtbij is ook op Soundcloud te vinden en te beluisteren.
Van beide platforms zijn gratis apps op je telefoon te downloaden zodat je, waar en wanneer je maar wilt, een aflevering kunt beluisteren.

Ontvang inspirerende, liefdevolle blogs en tips die je helpen bij het zinvol rouwen.

Je bent succesvol ingeschreven.