Voor wie niet?

* Voor als je kind minder dan 6 maanden geleden overleden is. Je zit dan nog vaak in een shock en dat vraagt om een andere begeleiding.
* Voor als je anti-depressiva slikt of andere middelen die je emoties onderdrukken. En niet wil afbouwen om te stoppen.
* Voor als je niet bereid bent om te investeren, ook financieel in jezelf.
* Het zou kunnen zijn dat je totaal niet openstaat voor een mensbeeld waarin je spirituele deel ook als hulpbron kan doorwerken.
* Het is niet geschikt voor diegene die niet bereid zijn om naar binnen te gaan, die van de buitenwereld verwacht dat zij de problemen oplossen.
* Voor als je geen enkele verbinding hebt met God (of hoe je het spirituele deel van je ook noemt) en er ook niet nieuwsgierig naar bent.
* Voor als we geen klik hebben met elkaar en je je totaal niet in het nieuwe perspectief van zinvol rouwen herkent.


Twijfel je? Neem dan altijd contact met me op. Dan kijken we samen naar wat goed is. Het is belangrijk om, terwijl je op deze website kijkt, een ja van binnen te voelen. Om je hart wat sneller te voelen kloppen.

 

Maar ook… Wanneer het lijden TE groot is.
Soms is de dood van je kind heel onverwachts. Misschien is het op een vreselijke manier gebeurt en voel je de zware, haast onwerkelijke energie (de lagere trillingen van het mens-zijn) nog enorm om je heen hangen. Misschien is er alleen maar zwaarte en depressie, leegte, schuld en totaal overgeleverd zijn aan de nieuwe levenssituatie. Je traumatische ervaring is nog in je in aan het werken, en je bent nog in shock, in grote woede of in een diep, diep ‘wat heeft God nu gedaan gevoel!’ Het is allemaal heel intens.
En soms kan het niet anders, en is dit wat je nu doormaakt belangrijk.

Alles heeft een reden, gekeken vanuit een groter perspectief.

Je kunt hier niet eerder uit totdat je ergens, diep in jezelf gaat zoeken naar andere wegen. 
Als dit gebeurt, gaat je ziel tot je spreken en je in contact brengt met een ander veld. In plaats van het ‘veld’ van ‘het slachtoffer zijn’ naar het ‘veld’ van openstaan om God, je Ziel, je hogere Zelf, je Ware Zelf, toe te laten. Deze overgave is nodig om profijt te hebben bij het aanbod van zinvol rouwen.

Ontvang inspirerende, liefdevolle blogs en tips die je helpen bij het zinvol rouwen.

Je bent succesvol ingeschreven.